Overnatting

Hoffsvangen

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Rimelig overnatting i pilegrimsherberget Bydgestua på Hoffsvangen

E-post

bygdestua@outlook.com

Telefon

+47 41 31 42 39

Adresse

Hoffsvangen Menighetshus, 2850 Lena

Pris

100 kr for oppredd seng.

Åpent

15.06 - 15.08

Avstand

Ved leden

Merk

Ubetjent herberge. Delt dusj/wc. Selvhushold. Ha med lakenpose. Frokost til frivillig pris, middag etter avtale.

Pilegrimsleden stryker tett forbi Bygdestua på Hoffsvangen, Hoff sokns eget menighetshus. Deler av bygget fungerer om sommeren som en selvbetjeningshytte. Her er det 15 sengeplasser i et stort rom. I bygget finner du også et moderne sanitæranlegg med dusj og badstu. Tørrmat betales etter skjønn, og varmretter kan tilberedes i egen kjøkkenkrok.

Pilegrimsverter står til rådighet. Servering kan bestilles og middagsservering kan også bestilles på Hoff Gjestgiveri, som ligger som nærmeste nabo. Nøkkel for selvbetjening får du i Hoff kirke like ved, som har sommeråpent 15. juni til 15. august, hver dag mellom kl.10 og kl.19.

Hver torsdag morgen kl. 7:00 er det Ottesang, en kort morgengudstjeneste med orgelmusikk, ord for dagen, og stillhet til ettertanke og bønn. Hver tirsdag kveld kl. 20:00 er det ”stille time” i kirken. Omvisning i kirken kan bestilles på forhånd.

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Foto: Jacken Nyhus

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.