Hva skjer langs leden?

Det er mye forskjellig som skjer lang ledene i løpet av en sesong. Vandringer, messer, festivaler og så videre. Denne artikkelen vil gi et lite innblikk over hva som rører seg langs ledene i sesongen 2020 og vil bli fortløpende oppdatert.

Dovrefjellkonferansen 22. oktober 2020

Pilegrimssenter Dovrefjell inviterer for tiende gang til Dovrefjellkonferansen - et inspirerende og lærerikt møtested for alle aktører på pilegrimsleden. Torsdag 22. oktober kl. 10-15.30 skifer hotell, Oppdal
Les mer

Orgelserie Louis Vierne 150 år. 23. sept. 2020 - 21. april 2021

23. september kl. 19:00 i Nidarosdomen starter den første konserten i serien. I 2020 er det 150 år siden den franske organisten og komponisten Louis Vierne ble født. I anledning jubileet fremfører domkantor Magne H. Draagen og kantor Erling W. Aasgård alle hans seks symfonier fordelt på seks konserter. Fri entre! Plass til 200 publikummere etter gjeldende smittevernregler. Registrering ved ankomst
Les mer

Lørdagsvandring fra kolbe til kolbe 26. september

Lørdag 26.september kl. 10.00-12.00 arrangerer pilegrimssenter Stiklestad lokal vandring med innlagt guiding og informasjon om St.Olavsleden. Turen starter på Olavskilden/Olavs kolbe, som ligger i skogen mellom Hallem og Leksdal og går til den andre delen av Olavs kolbe som ligger på Bjartnes.
Les mer

Dramatisk vandreteater på Domkirkeodden 16. - 18. oktober

Fredag 16. oktober kl. 19:00 er det premiere på det dramatiske vandreteateret "En Hamarkrønike" som omhandler Biskop Mogens, den siste katolske biskopen som bodde på Hamarkaupangen, Norges selvstendighetstap og Hamars undergang!
Les mer

Nyhetsbrev

Nasjonalt Pilegrimssenter tilbyr nå nyhetsbrev. Du kan melde deg på via lenken for å motta jevnlige oppdateringer.
Les mer
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.