Overnatting

Eco Camp Norway på Smøla

Ligger langs Kystpilegrimsleia
Sertifisert pilegrimsovernatting
Eco Camp Norway på Smøla er pilegrimsherberge og vandrehjem. De har flotte rom og fasiliteter. Et sted å la seg inspirere av. Her er det innovative løsninger på bærekraft og resirkulering i det meste. Vertskapet er dedikerte ildsjeler for natur, miljø og menneske.

Adresse

Trettnesveien 10, 6570 Smøla

Inn/utsjekk:

Innen kl. 23:00/11:00

Kjøkken:

Her kan du lage din egen mat på stedets "skolekjøkken".

Aktivitet:

Stedet tilbyr en rekke aktiviteter, både inne og ute. De har bålpanner, kanoutleie, SUP-utleie, gamezone med biljard, pinpong, dart og bøker.

Praktisk:

Her kan du vaske dine klær.

Butikk:

Stedet har en gjenbruksbutikk som heter Nestekjærlighet. All handel der går tilbake til dem som har mindre enn oss som har mer enn nok.
Åpen for overnattende gjester alle hverdager mellom 08:00 og 16:00.
Åpen for alle lørdager 10:00-16:00.

Stedet utgjør et fantastisk konsept, der pilegrimer og reisende kan finne ro, trivsel og hyggelig vertskap. Selve bygningen har tidligere vært barne- og ungdomsskole i grenda. Interiør og det meste her er brukte ting som er satt sammen på nye måter til de lekreste kreasjoner. Her er ideer og inspirasjon å hente!

Kontaktperson

Mona Hegglund

Rosvoll prestegård

Rosvoll gamle prestegård som er en del av Nordmørsmusea ligger en halv times gange fra Ecocampen. Fra prestegården kan du gå en pilegrimssti til Rosvollhaugen, her er mektig flott utsikt. Les mer om Rosvoll prestegård her.

Eco Camp Norway er et stort gjenbruksprosjekt. Det er gjenbruk av gammel skole og det meste av interiør er gjenbruk av gamle møbler og ting vi kaster. Foto: Hentet fra ecocampnorway.com
I det gamle skolekjøkkenet kan du lage din egen mat. Foto: Hentet fra ecocampnorway.com
Eco camp Norway
På lørdager er Nestekjærlighet Kafé åpen. Her kan du få kjøpe kaker og kaffe. Kanskje kan du bli den nye eieren av verdigjenstand i bruktbutikken? Kan hende finner du noe du vil gi til en du er glad i? Her er masse fint å utforske.

Foto: Ragnhild Godal