Son - Ås

23 KM
6 timer
På denne turen vandrer du fra det vakre tettstedet Son som ligger nede ved fjorden.
Enkel tur

Gradering på turforslag

Alle turforslagene på pilegrimsleden.no er gradert etter en nasjonal standard for merking av vanskelighetsgrad, slik at du enklere kan finne en tur som passer for deg.

Grønn = Enkel

Dette er stort sett korte og enkle turer som passer for alle, uten krav til spesielle ferdigheter eller utstyr. I de tilfeller hvor det er tilrettelagt for rullestolbrukere eller barnevogn, merkes dette spesielt.

Blå = Middels

Dette er turer som passer for deg som har grunnleggende turferdigheter og er i normal fysisk form.

Rød = Krevende

Turer merket med rødt passer for erfarne turgåere, med god utholdenhet. Turene krever ofte gode tursko og annet turutstyr, samt kunnskap om kart og kompass.

Svart = Ekstra krevende

Dette er turer passer for erfarne fjellfolk, med god fysikk, styrke og utholdenhet. Godt turutstyr og gode kunnskaper om kart og kompass er nødvendig på slike turer.

Hvor krevende en tur er bestemmes blant annet av antall høydemeter (stigning) og lengde på turen. Selv om turen går i flatt terreng, kan den merkes med rødt dersom den er veldig lang. Og motsatt, selv om turen er kort, kan den merkes med svart dersom den går i bratt og krevende terreng.

Ligger langs Borgleden

Son - Ås

I Son finner du gamle trehus og hollenderbebyggelse, hyggelige butikker og kafeer. Langs veien går du Vestby forbi kirke - Langs veien er det både asfalt men også skogholt å vandre i. Vakker åkerlandskap preger den siste delen av vandringen.

Vel fremme kan du ta en velfortjent pause i NMBU parken, som omkranser Norges Bio og Miljøviteskapelige universitet i Ås.

Kollektivtrafikk / tilgjengelighet

Tog til Moss og buss til Son.

Tog eller buss fra Ås stasjon.

For mer informasjon: www.ruter.no

Dette kan du oppleve på denne turen

Andre turer i nærheten

Hvor mange dager vil du gå?
Velg led

[[ notice ]]

Vi fant ingen turforslag etter dine ønsker.
Prøv å filtrere på noe annet.