Overnatting

Toftemo Turiststasjon

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Spis og overnatt på ærverdig skysstasjon

Nett

www.toftemo.no

E-post

post@toftemo.no

Telefon

+47 612 40 045 / +47 934 20 303

Pris

Hotellrom med frokost: Enkelt 740,- Dobbelt 940,- Rom i anneks fra 400,- + 50,- pr person opptil 6 stk. Hytter: Ett-roms fra 300,- To-roms fra 400,-

Åpent

Hele året

Avstand

Ca. 1,9 km fra leden

Merk

Kan handle dagligvarer og kjøre bagasje etter avtale

Toftemo Turiststasjon har vært i drift siden 1820 og tilbyr overnatting og mat i naturskjønne omgivelser med historisk sus. Stedet var opprinnelig en del av Tofte Kongsgård og har blitt drevet som skysstasjon siden oppstarten. Under kroningsferden til Kong Haakon VII i 1906 overnattet både Kong Haakon, Dronning Maud og Kronprins Olav på stedet.

Lyst på en dukkert? Vi har i juli og august et oppvarmet svømmebasseng på vår hyggelige utendørs terrasse. Vår kafé er åpen året rundt med tradisjonelle norske retter av god kvalitet. I tillegg til hotellet har vi en campingplass med 150 el-uttak og mulighet for oppstilling med campingvogn, bobil eller telt langs Gudbrandsdalslågen, som byr på gode fiskemuligheter.

Toftemo ligger med lett tilgang fra E6, 2 km nord for Dovre og 10 km sør for Dombås og brukes av mange gjester som reiser på Pilegrimsleden. Har man lyst på andre naturopplevelser er Dovre omgitt av vakre og ville fjell på alle kanter. Bare 20 minutter med bil og du er midt i fjellheimen. Her kan du nyte både Dovrefjell, Rondane og Jotunheimen til fots, på sykkel, ski, hesterygg eller bak en hundeslede.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.