Overnatting

Sundvolden Hotell

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens utsikt i ryggen.

Nett

www.sundvolden.no

E-post

sundvolden@sundvolden.no

Telefon

+47 321 62 100

Adresse

Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva

Pris

16/6-18/8: Enkeltrom 750kr med pilegrimspass, 800 kr uten. Dobbeltrom 1090kr med pilegrimspass, 1140kr uten. Ellers i året: 890-1500.

Åpent

Hele året

Avstand

Ved leden

Merk

Hotell. Frokost inkludert. Gyldig valuta: NOK / EUR. Pilegrimspass påkrevet for å få disse prisene.

Sundvolden Hotel er blant landets eldste hotell og ble etablert i 1648. Det ligger ved foten av Krokskogen og har strandlinje mot Steinsfjorden. De har eget treningssenter, spa og massasje og sykkel- og kanoutleie. Familiehotellet har 520 senger fordelt på 272 rom og er omgitt av en vernet park med høye løvtrær og et yrende fugleliv.

Her får du god og hjemmelaget mat. Kjøkkensjefen finner gode smaker ute i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte, mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider.

Til den nye kongeveien kom i 1805 var Sundvolden et enkelt herberge, men fra 1848 gjorde den britisk-norske forretningsmannen Thomas Bennet stedet til sin tids mest populære reisemål. Snart kom både konger, keisere og andre fyrstelige personer til Sundvolden.

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Foto: Norsk Kulturarv

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.