Overnatting

Sundet Gård

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Bo på historisk gård og opplev tradisjonell skyss over elven Gaula.

Nett

http://www.sundetgard.no/

E-post

johnwan@online.no

Telefon

+47 930 83 581 / + 47 415 44 116

Adresse

Sundet, Leinstrandvegen 472, 7083 Leinstrand

Pris

1 pers: 400 - 800 kr Mulig å betale med kort.

Åpent

Hele året

Avstand

Ved leden

Merk

Sengetøy 100 kr. Alle måltider, overnatting og roing 800 kr. Selvhushold og roing 400 kr. Roing over til Sundet gård 50 kr.

Sundet Gård ligger på leden og fungerer utmerket som overnatting for pilegrimer eller andre gjester. Overnatting i stabbur fra 1700-tallet i en lun og god atmosfære. Sundet har også hytte for 4-6 personer og servering av alle måltider.

Gården er opprinnelig fra 1100-tallet og har vært skysstasjon med ferjing over elva Gaula, noe gården fortsatt driver med. Stedet ligger fredelig og naturskjønt til ved utløpet av Gaula, som er fredet på grunn av sitt rike fauna- og fugleliv. Det er også mulighet for ørret- og laksefiske rett ved gården. Gårdsbruket er fremdeles aktivt med dyrehold.

Skyss over Gaula med robåt koster 50 kr. Dette er primært forbeholdt overnattingsgjester på gården. For ikke-boende må det evt forespørres og avtales på forhånd.

Foto: Norsk Kulturarv

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.