Overnatting

Stiklestad nasjonale kultursenter / Stiklestad hotel

Alle pilegrimer ønskes velkommen til Stiklestad enten man ferdes til fots, på sykkel, hest eller i bil/buss. Vi selger pilegrimspass og har pilegrimspriser på overnatting på Stiklestad hotell.

Telefon

+47 74044200

Epost

stiklestad@snk.no

Nett

www.stiklestad.no

Åpningstider

Hele døgnet og hele året

Priser

Hotellet:
Overnatting pr person i inntil 4-mannsrom: 550,- (pilegrimspris, inkl frokost)
Enerom 850,- inkl frokost.
Dobbeltrom 1150,- inkl frokost

Langhuset på Stiklastadir (toalett og dusj, ikke kok

Annet

Bagasjetransport 50,- pr person/strekning. Må bestilles 3 dager i forveien.

Pilegrimsstedet Stiklestad er både er viktig stoppested på St. Olavsleden og et godt utgangspunkt for vandring de 130 km mot Nidarosdomen og Trondheim.

I hotellet finner du Restaurant Skalden som tilbyr en variert meny.

Helgenkongen Olav Haraldsson falt her i slaget 29. juli 1030 og ble helligjort året etter. Som en konsekvens av denne hendelsen, fikk man en betydelig pilegrimstrafikk i middelalderen, først og fremst til hans gravsted i Nidaros/Trondheim, men også til hans dødssted på Stiklestad.

Stiklestad Hotell har restaurant med stor brasseriemeny og dagens middag. Alle rettigheter.

Det er anledning til å kjøpe medsmurt lunsjpakke til kr. 75,-.

Vi selger pilegrimspass for kr. 50,-
Pilegrimspass må forvises ved innsjekk.

Transport av bagasje kan bestilles på forhånd (minimum 3 dager før ankomst). Kr. 50,- pr. person pr. strekning.

Alle pilegrimer ønskes velkommen til Stiklestad enten man ferdes til fots, på sykkel, hest eller i bil/buss.

Pilegrimsovernatting:

Stiklestad Hotell. Overnatting i flersengsrom (inntil 4 personer) kr. 550,- pr. seng inkl. frokost. Ønsker du å bo alene på rommet koster dette kr. 850,- inkl. frokost. For par kan vi tilby dobbeltrom til kr. 1150,- inkl. frokost. Toalett/dusj på rom.

Langhuset på Stiklastadir. Langhuset har en boligdel der det er anledning for grupper over 10 personer, til å overnatte på vikingers vis. Overnatting i langhuset koster kr. 350 inkl. frokost i hotellet. Det er ikke anledning til å lage sin egen mat her. Det finnes toalett- og dusjfasiliteter i byggets kjeller. Sovepose må medbringes da huset ikke har egne sengeklær. Evt. tillegg for sengeklær kr. 150,-.

Gjesteloftet på Stiklastadir. Gjesteloftet er en kopi av en middelalderbygning på 1200- tallet, som var et lagerhus og overnattingssted for gjester. Overnatting i Gjesteloftet på Stiklastadir koster kr. 225,-. Det finnes toalett- og dusjfasiliteter, og det er et lite tekjøkken for tørrmat. Frokost kan kjøpes i tillegg for kr 125,- (serveres på hotellet). Sovepose må medbringes da huset ikke har egne sengeklær. Evt. tillegg for sengeklær kr. 150,-.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.