Overnatting

Segard Hoel

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Rom til leie i tradisjonsrikt våningshus

E-post

oasvartbekk@online.no

Telefon

+47 951 02 720 / +47 480 92 003

Adresse

Holsveien 18, 7335 Jerpstad

Pris

Fra 300 kr

Åpent

Hele året

Avstand

Nær leden

Merk

Betjent herberge. Delt dusj/wc. Mat serveres i juni og juli, i August kun på forhåndsbestilling. Middag 150 kr. Frokost 100 kr. Niste 50 kr. Butikk på Å, 2 km. Gyldig valuta: NOK

Segard Hoel tilbyr overnatting i trønderlån og i eldhus. I trøndelånet er det med dagligstue, kjøkken, bad med dusj og loft med flere soverom. I eldhuset finnes oppholdsrom, bad med dusj, soverom og loft med soverom. Det er totalt 18 sengeplasser her.

Frokost, niste og middag serveres om du ønsker det og består av retter som tradisjonelt har vært vanlige i Meldal. Middag 150 kr, frokost 100 kr, niste 50 kr, Leie av sengetøy koster 50 kr, ja eventuelt med sovepose. Stedet er populært blant pilegrimer og fiskere, og er medlem av Norsk Kulturarv.

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.