Overnatting

Ryphusan

Ligger langs Gudbrandsdalsleden

Dagrun Skorem Forbregd

Forbregdsætra på Ryphusan er åpen for enkeltvandrere i 2024. Større grupper bes benytte seg av andre alternativer.

Adresse

Vinstradalsveien 1511, 7345 Drivdalen

Telefon

+47 918 58 093

Åpent

Fra 10. juni til 01. oktober. Ubetjent.

Pris

250 kr per person (utgifter til mat kommer i tillegg)

Standard

Ubetjent. Selvhushold. Ha med sovepose og putetrekk. Eget matvarelager.

Avstand

Ved leden

Merk

Kun Drop-in

Etter å ha passert pilgrimledens høyeste punkt kommer vandreren ned i en nydelig seterdal - Vinstradalen. Ryphusan er de innerste setrene i dalen og det er 3 gårder i Oppdal som har seter her. Vinstradalen er en parallell sidedal til Drivdalen hvor E-6 og jernbane går. Dalen er en V- dal med en canyon nederst. Området har et rikt planteliv og en interessant geologi.

Ryphusan har ikke bestilling. Her er det "førstemann til mølla" prinsippet som gjelder. Hytta har 8 sengeplasser på brisk, samt 2 ekstra madrasser. Telt med 4 feltsenger er også tilgjengelig. Det er viktig og merke seg at hytta er ubetjent. Alle må ha med egen sovepose og eget putevar.

Matvarer kan kjøpes på hytta fra eget matvarelager. Det inneholder blant annet middagsretter på boks, pålegg, knekkebrød, havregryn mm.

Betaling for opphold og mat kan skje kontant på stedet i egen boks, ved Paypal eller Vipps. Giro med info er lagt ut i hytta.

Da hytta ligger langt til fjells (og er ubetjent), ønsker vi at den skal være forbeholdt enkeltvandrere. Vi ber derfor kommersielle/organiserte grupper om å benytte seg av andre alternativer.