Overnatting

Risebru Pilegrimsherberge

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Pilegrimsherberge i laftehus på gård fra 1600-tallet

Hjemmeside

www.risebru.no (booking)

E-post

akrikjos@online.no

Telefon

+47 920 21 897 / +47 901 96 942

Adresse

Risebruvegen 6, 2054 Mogreina

Pris

Med pilegrimspass: 350,- per person (uten pilegrimspass: 400,-). Inkludert enkel frokost og kveldsmat. Telt inklusive bruk av bad/dusj og enkel frokost: 250,-

Åpent

Coronastengt i 2020. I 2021 1. mai til 1. september.

Avst.

Ved leden

Merk

Ubetjent herberge. Tillegg 50,- pr person for oppredde senger. Vaskemaskin, tørketrommel, WiFi, tørrvarer. Leie av hele herberget er mulig etter avtale. Kredittkort aksepteres.

I naturskjønne omgivelser på gården Risebru Vestre er en tømmerbygning fra begynnelsen av 1800 tallet restaurert etter gamle prinsipper og gjort om fra snekker/skomakerverksted til et lite overnattingssted. Leden går her gjennom et kulturlandskap hvor sauer beiter og tre generasjoner Trondheimsveg møtes. Herberget har 7 senger fordelt på 2 soverom, et oppholdsrom med mulighet for 1 sengeplass, kjøkken med spiseplass, og bad med dusj og toalett. Henting av nøkkel avtales ved å sende mail eller SMS/tekstmelding.

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.