Pilegrimsleden | Sannfredstun
Overnatting

Sannfredstun

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Sannfredstun
Retreat og herberge i Spitalen søndre

Nett

www.sannfredstun.no

E-post

info@sannfredstun.no

Telefon

957 31 156 / 957 31 796

Adresse

Spitalen Søndre. Erikstuvegen 38, 2338 Espa

Pris

Telt 100 kr per person

Åpent

Vandresesong mai – oktober. Hele året ved forespørsel.

Avstand

Ved leden

Merk

Telt. Ha med sovepose. Selvforsyning mat. Utedo. Utendørs dusj. Nærmeste butikk er Eidsvoll i sør, Tangen er neste.

Midt inne i skogen, i Spitalen søndre, kan du overnatte med telt hos Sannfredstun, ved det gamle skolehuset. Her kan du oppleve ”villmarkscamp” og permakultur, på et sted som innbyr til ro i kropp og sjel.

Stedet har utedo, og bademuligheter finner du i Spetalsjøen like ved - så helt villmark er det ikke. På selve gården bor vertskapet Sandra og Manfred og deres barn. Ta gjerne kontakt med dem for nærmere informasjon.

Fra 5. juli tar vertskapet imot kun en reservering per natt og ikke drop in som tidligere sesonger. Det er bare forhåndsbestilling som gjelder, og viktig å melde i fra, om du ikke kan komme selv om du har bestilt. Ellers gjelder overnatting i eget telt.

Det er også mulig å benytte seg av tre rom, som står til disposisjon.

Skolehuset er et ubetjent og meget enkelt herberge, med oppussingsbehov. Vi kan tilby utedusj og utedo, strøm og et godt utstyrt kjøkken. I år ønsker vi at alle har med egen sovepose og håndkle. Dette herberget ligger fem minutter fra Spitalsjøen, der du kan ta et kveldsbad etter vandringen. Pris overnatting innendørs er kr. 150,-. Kr. 100,- i telt, per person. Betales med vipps til 95731156.

Hund er tillatt.

Nærmeste pilegrimssenter er Pilegrimssenter Hamar Tlf: +47 474 78 266, hamar@pilegrimssenter.no

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.