Pilegrimssenter

Pilegrimssenter Hamar - et møtested for pilegrimer

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Informasjonssenter med overnatting for pilegrimer på Domkirkeodden

Nett

www.hamar.pilegrimsleden.no

E-post

hamar@pilegrim.info

Telefon

+47 474 78 266

Adresse

Storhamargata 125, 2315 Hamar

Åpent

Mai - Oktober.
I 2020: 1. juni -15. august, hver dag
fra 9-16
Ellers man-fre kl. 9 -16, eller etter avtale

Merk

Pilegrimssenteret har eget herberge. Delt dusj/wc. Selvhushold. Gratis internett. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Pris for overnatting

NOK 300 per person

Pilegrimssenteret er et møtested for pilegrimer og pilegrimsinteresserte. Du er velkommen innom oss på din vei til Nidaros, eller dersom du har spørsmål relatert til det å gå pilegrim.

Senteret på Hamar er et besøks- og informasjonssenter, som veileder og tilrettelegger for pilegrimsvandringer. Det kan være vandringer mellom Oslo og Nidaros eller lokalt gjennom kommunene Stange, Hamar og Ringsaker. Pilegrimsenter Hamar er ett av fem regionale sentre som ligger langs Gudbrandsdalsleden, på Domkirkeodden med vakker utsikt mot Mjøsa og Hamardomen.

Historisk sett ligger senteret strategisk til på det som en gang var en del av Hamarkaupangen, med sin markedsplass og bebyggelse, bispesetet med Korskirken og Domkirken. Restene av Hamarkaupangen ligger skjult under jorder og plener rundt oss, og gir oss en nærhet til historien.

Velkommen!


Bagasjetransport. Pilegrimssenter Hamar kan tilby bagasjetransport etter avtale. Tilbudet gjelder for strekningen mellom Tangen og Lillehammer.

Fra Lillehammer til Dovre, ta kontakt med Pilegrimssenter Dale-Gudbrand.

Pilegrimsherberget
Senteret har eget pilegrimsherberge med flersengsrom, to rom med 4 + 6 senger. Delt dusj/wc. Selvhushold med fullt utstyrt kjøkken. Gratis internett. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. VI låner også ut sykler.

*Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.