Overnatting

Øfsti Mellom

Ligger langs St. Olavsleden
Buskap, landskap og lidenskap.

Adr

Øfsti Mellom, Sørsidevegen 699, 7514 Stjørdal

Web

http://ofstimellom.no/

Priser

Fra 600,- inkl frokost

Åpent

Fra midt i mai til midt i oktober

E-post

irmaof@hotmail.no

Gården Øfsti Mellom i Stjørdal drives av ekteparet Irma og Tor Arild Øfsti. Vi arbeider begge for å utnytte de mulighetene som finnes akkurat der vi bor – i » vårt lille stykke Norge »!

Gården er først og fremst et aktivt heltidsbruk med fokus på melk- , kjøtt- og kornproduksjon, men fra midten av mai til midten av oktober åpner vi også tunets bygninger for overnattingsgjester. Hos oss kan du oppleve landlig atmosfære med nærhet til dyr – og til tross for den korte avstanden til Trondheim Lufthavn ( ca. 15 min. ) – våkner man her opp til lyden fra dyrene som gresser, høns og påfugl….. ( og melkemaskinen i fjøset ! )

Grupper av pilegrimmer kan bestille overnatting i oppredde senger, med eller uten enkel gårdsfrokost. Mulighet for å lage niste. Frokosten tilbys alltid med nysilet melk og nylagte egg fra hønsene på tunet….Hvis man ønsker ( og været tillater det ), kan vi tilby en opplevelse som inneholder «cowspotting» m/ kikkert samtidig som dere får velfortjente fotbad ute på pynten bak fjøset ! For pilegrimmer kan det også være fint med en opplesning fra boken som handler om Hellige Olav`s under i gårdsmusèet.

Priser fra 600,- inkl. frokost .

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.