Overnatting

Øfsti Mellom

Ligger langs St. Olavsleden
Buskap, landskap og lidenskap.

Adr

Øfsti Mellom, Sørsidevegen 699, 7514 Stjørdal

Web

http://ofstimellom.no/

Priser

Fra 600,- inkl frokost

Åpent

Fra midt i mai til midt i oktober

Telefon

+47 41695036.

Gården Øfsti Mellom i Stjørdal drives av ekteparet Irma og Tor Arild Øfsti. Vi arbeider begge for å utnytte de mulighetene som finnes akkurat der vi bor – i » vårt lille stykke Norge »!

Gården er først og fremst et aktivt heltidsbruk med fokus på melk- , kjøtt- og kornproduksjon, men fra midten av mai til midten av oktober åpner vi også tunets bygninger for overnattingsgjester. Hos oss kan du oppleve landlig atmosfære med nærhet til dyr – og til tross for den korte avstanden til Trondheim Lufthavn ( ca. 15 min. ) – våkner man her opp til lyden fra dyrene som gresser, høns og påfugl….. ( og melkemaskinen i fjøset ! )

Grupper av pilegrimmer kan bestille overnatting i oppredde senger, med eller uten enkel gårdsfrokost. Mulighet for å lage niste. Frokosten tilbys alltid med nysilet melk og nylagte egg fra hønsene på tunet….Hvis man ønsker ( og været tillater det ), kan vi tilby en opplevelse som inneholder «cowspotting» m/ kikkert samtidig som dere får velfortjente fotbad ute på pynten bak fjøset ! For pilegrimmer kan det også være fint med en opplesning fra boken som handler om Hellige Olav`s under i gårdsmusèet.

Priser fra 600,- inkl. frokost .

Øfsti mellom
Øfsti mellom