Pilegrimssenter

Nidaros Pilegrimsgård

På Nidaros Pilegrimsgård kan du få ditt pass stemplet, bli registrert i pilegrimsstatistikken, få adgangstegn til Nidarosdomen, motta Olavsbrevet og møte pilegrimspresten. Her kan du også overnatte.

Nett

www.pilegrimsgarden.no

E-post

post@pilegrimsgarden.no

Telefon

+47 735 25 000

Adresse

Kjøpmannsgata 1, 7013 Trondheim

Åpent

Hele året. Telefontid 09.00 – 17.00
Pilegrimsmottak: 1400 - 1800 hver dag juni - sept.

Pris

Pilegrimspriser:
Pilegrimer går 30% avslag på våre singelrom. Fellesrom er utilgjengelige pga smitteverntiltak
- Enkeltrom, 623kr
- dobbeltrom, 900 kr
- trippelrom, 1350kr

Merk

Alle rom har eget bad med dusj/toalett.
Felles bad for sovesalen.
Gratis wifi.

Nidaros Pilegrimsgård er det offisielle pilegrimsmottaket i Trondheim, og våre hyggelige frivillige pilegrimsverter ønsker alle velkommen til å registrere seg, få sine stempler og motta Olavsbrev eller pilegrimsbevis.

Vår bed&breakfast tilbyr overnatting for grupper og individuelle gjester året rundt. Forhåndsbestilling anbefales. Egne pilegrimspriser.

Bestill via vår pilegrimsbooking ved å følge denne lenken her!

Vi ligger i en stille og fredelig oase i sentrum av Trondheim, like ved Nidarosdomen og Nidelven.

Pilegrimsgården er også en møteplass som arrangerer og legger til rette for pilegrimsvandring, retreater og åndelig veiledning. Vi organiserer møter og seminarer med fokus på pilegrimsteologi, Olavsarven og interreligiøs dialog

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.