Pilegrimsleden | Meslo herberge
Overnatting

Meslo herberge

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Bo på et levende gårdsherberge!

Nett

http://on.fb.me/1267kqZ

E-post

ingridmeslo@hotmail.com

Telefon

+47 909 60 190

Adresse

Stamnan, 7393 Rennebu

Pris

Fra kr 300 pr pers for overnatting. Fra kr 550 for seng, middag, frokost, kaffe og nistepakke. (Du kan betale med kort.)

Åpent

Hele året

Avstand

Ved leden

Merk

Betjent herberge. Middag og frokost med niste kan kjøpes. Delt dusj/wc. Valuta: NOK / EUR.

Ved tettstedet Stamnan i Rennebu, ligger gården Oppstuggu Meslo. Her tilbys overnatting i en trivelig renovert gammel tømmerstue, i stabburet og i Trønderlåna. Garden er i full drift; med kyr, sauer og gjester, og enkelte produkt kommer "rett fra åkeren"

På Meslo finnes 3 selvstendige enheter for selvhushold, og diverse rom for overnatting med frokost og event middagsservering. Totalt vel 20 senger. Standarden varierer, fra dobbeltrom med bad, til enklere løsninger hvor man har oppholdsrom med kjøkkenkrok og deler bad i tilstøtende bygning. Kjøkkenløsninger med komfyr, kjøleskap og nødvendig utstyr. Trådløst nett.

Vi har en tivelig tømmerbu med soveplass til 2 personer, her kan du overnatte med hund og huset har enkel kokemulighet, og en enkel rasteplass med benke, bord og vannkran.

Stedet har alltid et åpent sjølbetjent alternativ hvor du finner noe mat. Ellers serveres enkel og ærlig tradisjonsmat!

Og om du vil gjøre det på den aller enkleste måten har vi en gapahuk nede ved elva. Her er det utedo, madrasser og en bålplass. Tilbudet er gratis, men vertinna er glad om du legger igjen noen kroner.

På Meslo kan du fiske laks, oppleve dyr, spille bordtennis, dra på fjellfiske-fjelltur, ta ei natt på sætra, eller bare oppleve livet på landsbygda i Trøndelag ved å ta en hviledag på Meslo.

Lønnkammeret er ei gammal høyløe som er satt i stand til et stille rom hvor du kan trekke deg tilbake for stillhet og/eller samtale.

Vertinna forsøker å være hjelpsom, og på garden finns støveltørkere, vaskemaskin, lesestoff, grill, sykkel.... som kan lånes bort...

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.