Overnatting

Meslo herberge

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Bo på et levende gårdsherberge!

Nett

http://on.fb.me/1267kqZ

E-post

ingridmeslo@hotmail.com

Telefon

+47 909 60 190

Adresse

Stamnan, 7393 Rennebu

Pris

Fra 300 kr per pers. (Du kan betale med kort.)

Åpent

Hele året

Avstand

Ved leden

Merk

Betjent herberge. Middag og frokost med niste kan kjøpes. Delt dusj/wc. Valuta: NOK / EUR.

Ved tettstedet Stamnan i Rennebu, ligger gården Oppstuggu Meslo. Her tilbys overnatting i en trivelig renovert gammel tømmerstue, i stabburet og i Trønderlåna. Garden er i full drift; med kyr, sauer og gjester, og enkelte produkt kommer "rett fra åkeren"

På Meslo finnes 3 selvstendige enheter for selvhushold, og diverse rom for overnatting med frokost og event middagsservering. Totalt vel 20 senger. Standarden varierer, fra dobbeltrom med bad, til enklere løsninger hvor man har oppholdsrom med kjøkkenkrok og deler bad i tilstøtende bygning. Kjøkkenløsninger med komfyr, kjøleskap og nødvendig utstyr. Trådløst nett.

To ting er nye i 2018: en tivelig tømmerbu med soveplass til 2 personer, her kan du overnatte med hund og huset har enkel kokemulighet, og en enkel rasteplass med benke, bord og vannkran.

Stedet har alltid et åpent sjølbetjent alternativ hvor du finner noe mat. Ellers serveres enkel og ærlig tradisjonsmat!

På Meslo kan du fiske laks, oppleve dyr, spille bordtennis, dra på fjellfiske-fjelltur, ta ei natt på sætra, eller bare oppleve livet på landsbygda i Trøndelag ved å ta en hviledag på Meslo.

Lønnkammeret er ei gammal høyløe som er satt i stand til et stille rom hvor du kan trekke deg tilbake for stillhet og/eller samtale.

Vertinna forsøker å være hjelpsom, og på garden finns støveltørkere, vaskemaskin, lesestoff, grill, sykkel.... som kan lånes bort...

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.