Overnatting

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
HI Hostel - Stasjonen. Vandrehjem midt i Lillehammer

Nett

www.stasjonen.no/pilegrim

E-post

post@stasjonen.no

Telefon

+47 612 60 024

Adresse

Jernbanetorget 2, 2609 Lillehammer

Pris

Flersengsrom: 350 kr, enkeltrom: 845 kr, dbl rom 995.-

Åpent

Hele året

Avstand

Nær leden

Merk

Hotel / betjent vandrerhjem. Frokost inkl. 10% rabatt på mat og drikke

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen er et rimelig overnattingsalternativ i sentrum av Lillehammer. Her får du hotellstandard, der alle rom har dusj og toalett, trådløst internett og TV. Tilsammen har vandrerhjemmet 94 senger fordelt på 34 rom. Skysstasjonen og Lillehammer Vandrerhjem ble totalrenovert i slutten av 2011. På Stasjonen bor du på enkeltrom, dobbeltrom, 4/5-sengs familierom eller på seng i flersengsrom, sammen med andre reisende.

I Stasjonen Cafe, Bar & Restaurant serveres du frokost fra tidlig morgen og her tilbyr vi deg lokale lunsj- og middagsretter, lokalt pilegrimsøl, nymalt kaffe og fersk gjærbakst. Som gjest får du 10% rabatt på varmmat, samt gratis kaffe og te. Vil du lage mat selv, finnes det et stort gjestekjøkken med alt kjøkkenutstyr, kjøleskap, frysere og sitteplass til 25 personer.

Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel

Pilegrim vandrer får minimum 10 prosent i rabatt på ordinær pris ved booking direkte på www.stasjonen.no/pilegrim eller ved direktehenvendelse på mail/telefon.

Her vil du garantert treffe andre vandrere som tar en pause i Lillehammer

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.