Pilegrimsleden | Kvarstad Gård
Overnatting

Kvarstad Gård

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
ZUPER
Kvarstad Gård i Ringsaker ligger idyllisk til på en høyde i kulturlandskapet og er en levende gård i full drift. Her tilbys overnatting i rolige og landlige omgivelser,; et perfekt sted for hvile

Nett

http://kvarstad-gaard.no

E-post

post@kvarstad-gaard.no

Telefon

+47 917 02 545/ +47 469 50 377

Adresse

Kvarstad gård, Rørsvegen 238, 2384 Brumunddal

Pris

Kr 500 per person. Sengetøy og håndklær kr 100,-. Enkeltromstillegg kr. 100. Frokost kr 100,-. Niste kr 60,-. Transport fra Brumunddal stasjon/sentrum: Kr 50,-.

Åpent

Hele året

Avstand

7 km fra leden. Vertskapet kan hente/bringe.

For pilegrimer tilbys overnatting i sidebygningen, som har 13 senger fordelt på fem rom, to stuer og et godt utstyrt kjøkken. Her er ett bad med dusj og toalett, i tillegg til separat toalett i første etasje og separat dusj i kjelleren. Sengetøy kan leies. Velg mellom selvhushold eller servering i hovedbygningen.

Merk: Gården ligger et stykke fra leden, men vertskapet kan hente/bringe fra Brumunddal - etter avtale.

I gårdsbutikken kan du handle gårdens hjemmelagde sjokoladekonfekt, iskrem, tynnbrød, samt andre lokale gårdsprodukter. Her er det også selvbetjent kafé.

Hund ikke tillatt.

Nærmeste pilegrimssenter er Regionalt Pilegrimssenter Hamar tlf: +47 474 78 266, hamar@pilegrim.info.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.