Overnatting

Kvarstad Gård (only groups)

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
ZUPER
Kvarstad Gård i Ringsaker ligger idyllisk til på en høyde i kulturlandskapet og er en levende gård i full drift. Her tilbys overnatting i rolige og landlige omgivelser. Et godt sted for hvile.

Adresse

Rørsvegen 238, 2384 Brumunddal

Pris

fra kr. 700,- per person per døgn, som inkluderer sluttrengjøring. Leie av sengetøy og håndklær (et stort/et lite): Kr 150,- per sett. Velg mellom selvhushold eller servering av frokost i hovedbygningen til kr. 150,- per person. For leie av hele huset; kr 5 000,- per døgn, eks. sengetøy og håndklær. Transport fra Brumunddal stasjon/sentrum: Kr 50,-.

Åpent

Hele året

Avstand

7 kilometer fra leden. Vertskapet kan hente/bringe.

For pilegrimer tilbys overnatting i sidebygningen, som har 13 senger fordelt på fem rom, to stuer og et godt utstyrt kjøkken. Her er ett bad med dusj og toalett, i tillegg til separat toalett i første etasje og separat dusj i kjelleren. Sengetøy kan leies. Velg mellom selvhushold eller servering i hovedbygningen.

Merk: Gården ligger et stykke fra leden, men vertskapet kan hente/bringe fra Brumunddal - etter avtale.

Gårdsbutikk- og kaféen er selvbetjent og åpen hver dag. Her selges produkter fra gården og regionen rundt. Om sommeren er det fint å sitte ute på terrassen med kaffekoppen, når været tillater det.

Hund ikke tillatt.

Nærmeste pilegrimssenter: Regionalt Pilegrimssenter Hamar . Tlf: 474 78 266,

E-post: hamar@pilegrimssenter.no