Pilegrimsleden | Furuhaugli Turisthytter
Overnatting

Furuhaugli Turisthytter

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Overnatting i naturskjønne omgivelser

Nett

www.furuhaugli.no

E-post

post@furuhaugli.no

Telefon

+47 959 05 000

Adresse

Furuhauglie 80, Dovrefjell, 2660 Dombås

Pris

Fra 595 kr pr person i hytte, dusj og toalett i fellesanlegg. Fra 895 kr pr person i hytte med eget bad og kjøkken. Hotellrom inkl. frokost kr. 1.395,- for to personer og kr. 1.095 for en person.

Åpent

Hele året. Det anbefales å bestille før ankomst.

Avstand

Ved leden

Standard

Mulighet for selvhushold, restaurant m/lokal mat og drikke, kiosk, utleie av sengetøy og håndklær, vaskemaskin og tørkemulighet, WiFi (noe ustabilt), moskussafari, henting eller bagasjetransport mot betaling.

Furuhaugli ligger lunt til på Dovrefjell 1007 meter over havet. Bjørkeskogen som omringer stedet skaper en rolig og behagelig atmosfære. Plassen består av totalt 19 små og store hytter, 6 hotellrom, 20 caravanplasser, sanitæranlegg med kjøkken og vaskerom, restaurant med uteservering, peisestue, bryggeri og slakthus.

I tillegg til å tilby kost og losji arrangerer de gjerne turer i nærområdet som byr på flotte naturopplevelser som ferskvannsfiske, kanoturer, toppturer, trugeturer om vinteren og moskussafari.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.