Overnatting

Ersgard

Ligger langs St. Olavsleden
Gårdshotellet er åpent hele året, rimelig pilegrimsovernatting i Smia fra 1. mai - 30. september.

Tlf

+4790187220, Grete Sørebø

Epost

post@ersgard.no

Web

www.ersgard.no/pilgrim

Åpent

Gårdshotellet er åpent hele året, Smia 1.mai - 30.sept

Priser

Se detaljer på http://www.ersgard.no/pilgrim

Standard

Enkel overnatting i egen sovepose i Smia om sommeren, eller
i gårdshotellet på garden, med oppredde senger, håndduker, TV, WiFi
Gårdshotellet er tilgjengelig for grupper opp til 25 personer på bestilling.

Annet

Vi kan servere en varm suppe med brød om kvelden på bestilling. Selvbetjent frokost og matpakke kan også bestilles. Servering til grupper etter avtale.
Gjester i Smia har tilgang på WC, dusj, WiFi og strøm til lading på gården
Betaling med kort eller kontant.

Ersgard sitt tun er over 250 år og ligger 700 m øst for Mælen bru der St. Olavsleden mellom Trondheim og Stiklestad krysser Stjørdalselva. Gården har to forskjellige overnattingstilbud med forskjellig servicenivå og pris.

Pilegrimsovernattingen i Smia er åpen fra 1. mai til 30. september. Hytta Smia ligger ved Stjørdalselva 150 meter fra gården. Det er 4 senger i hovedrommet, så du kan ende opp sammen med fremmede. Du trenger egen sovepose. Det er en enkel gasskomfyr i hytta, men ikke vann. Vann, toalett, dusj, strøm til lading og wifi er tilgjengelig på gården.

I gårdshotellet er sengene er oppreid på forhånd og det er håndklær og morgenkåpe på rommene. Felles bad og toalett på gangen. TV i felles stue, og fri tilgang til internett. Overnattingen er åpen hele året. Huset har vaskemaskin. Noen rom har tilgang på kjøkken, så vi må få beskjed på forhånd hvis du vil lage egen mat.

Alle gjester er velkommen til å bestille suppemiddag og selvbetjent frokost og matpakke. Annen servering for grupper er tilgjengelig etter avtale.

Ersgard ligger i Stjørdal, bare 5 km fra jernbanestasjoner, Trondheim lufthavn og butikker. Tog går til og fra Østersund, Oslo/Trondheim og Verdal (Stiklestad). Du er velkommen til å bo hos oss også før og etter pilgrimsvandringa for å få reiseplanene til å gå opp.

Se priser og bookinginformasjon på http://www.ersgard.no/pilgrim

Velkommen til gårds!

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.