Pilegrimsleden | Dovregubbens Hall
Overnatting

Dovregubbens Hall

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Foto: Hans-Jacob Dahl
Dra 100 år tilbake til Dovregubbens Hall

Nett

www.dovregubben.com

E-post

info@dovregubben.com

Telefon

+47 907 86 983

Pris

Fra kr 700,-

Avstand

Ca. 1,3 km fra leden

Merk

Kafé. Frokost 140 kr.

Avstand

1,3 km fra leden

Midt i hjerte av Dovrefjell mellom Vålåsjø og Avsjø like ved E6 ligger Dovregubben Hall med sin særpregede atmosfære. Alle husene på tunet er i laftet tømmer eller med villmarkspanel. Tunet og bygningene er i gudbrandsdalsstil har en 100 årig historie og har holdt på tradisjonen. Det merker du spesielt når du kommer innendørs og får se interiøret som gir en lun og hjemmekoselig stemning. I tillegg til overnatting er her kafe og suvenirbutikk.

Dovregubbens Hall har over 40 sengeplasser fordelt på leiligheter med god komfort og hotellrom. I leilighetene og rommene er det ferdig oppredde senger med håndklær. Alle leiligheter/hotellrom har TV og trådløst godt internett. Stabburet er vårt billigste alternativ med 2 oppredde senger uten dusj/wc, men med enkel kokeplate og kjøleskap. WC/dusj er i nabobygget til Stabburet.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.