Pilegrimsleden | AUDENHUS - PILEGRIMSHERBERGE PÅ VINGROM
Overnatting

AUDENHUS - PILEGRIMSHERBERGE PÅ VINGROM

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Anette Røsjorde
Audenhus er en gammel gård som ligger idyllisk til mellom Biristrand og Vingrom rett ved leden på vestsiden av Mjøsa.

Adresse

Paul A Owrens vei 231 2607 Vingrom

E-post

audenhus@hotmail.com

Tlf

+47 959 92 309

Avstand til leden

0

Pris

Fra NOK 350

Standard

Herberge med delt bad. Selvhushold

Annet

Herberget har kjøkken med vannkoker, mikrobølgeovn og kjøleskap. Vertskapet tilbyr enkel frokost (kroner 50) og middag (kroner 150) etter avtale. Middagen må tilberedes selv. DIkke innlagt vann - kaldt vann i kjøleskapet. Tilgang til vann på bad/vaskerom.

Åpnet

1.6 - 1.9 ellers etter avtale

Audenhus er en gammel gård og har vært i familiens eie i hvertfall siden 1826, men gårdsnavnet eksisterte allerede før år 1000. Her sitter historien i veggene og i bokhyllen.

Gården har 10 sengeplasser fordelt på 4 rom med enkel standard i rolige omgivelser med flott utsikt over Mjøsa. Herberget er i en gammel bygning med atmosfære i veggene og Audenhus har en lang og interessant historie. Herberget har kjøkken med vannkoker, mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser. Vertskapet tilbyr enkel frokost og middag etter avtale. Utegrill er tilgjengelig for gjester. Butikker Biri ca 5 km før Audenhus og Vingrom 2 km etter. Fra Audenhus er det kort vei (ca 400 meter) til både et bad i Mjøsa og nærmeste busstopp (Bakke camping) - med timesavganger til Lillehammer og Gjøvik.

Dusj og toalett finnes i kjeller på hovedbygningen. Tilgang på vaskemaskin (kr 30 per vask).

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.