Dette kan du gjøre | Aktiviteter og opplevelser

Opplev historiske Trondheim til fots eller padlende langs Nidelva. Har du lyst å besøke Munkholmen, dra på byens festivaler eller bli med på en hyggelig fisketur på Trondheimsfjorden? Her finner du en oversikt over ting du kan gjøre i byen.

Foto: Olavsfest

Olavsfest

Trondheim Internasjonale Olavsfest er en uke i månedsskiftet juli/august fylt av fest og folkeliv, av kvalitetskonserter og samtaler, av pilegrimsvandringer og gudstjenesteliv, av kulturuttrykk med farge og smak, rytme og stillhet, til glede og ettertanke – kort sagt, opplevelser som berører. Dra på festival 28. juli - 3. august!
Les mer

Foto: Trøndersk Matfestival

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen

Trøndersk matfestival har utstillere fra hele regionen, som har med det beste av råvarer og produkter fra hav til fjell. Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Hold av helga 29.-31. juli!
Les mer

Foto: Trondheim by Boat

Trondheim by Boat

Trondheim by Boat tar deg med på vakre turer med historisk guiding langs Nidelva og fantastisk natur ute på Trondheimsfjorden! Her får du se byen fra et helt nytt perspektiv | 10% rabatt på alle turer + guide
Book billetter

Foto: Trondheim Kajakk

Trondheim Kajakk

Trondheim Kajakk har gleden av å tilby deg en opplevelse utenom det vanlige, nemlig kajakk- og SUP-padling langs Nidelven. Opplev Trondheim fra et unikt perspektiv | 10% på alle turer + guide | rabattkode: pilegrimkajakk
Book billetter

Foto: Tripps Batservice

Tripps Båtservice

Besøk Munkholmen for omvisning og opplev Trondheim fra sjøsiden, med båttur på Nidelva , i kanalhavna og fjorden. Velkommen til gode opplevelser med Tripps | 15% rabatt på alle turer + guide
Book billetter

Foto: Zenit Yoga

Zenit Yoga

Siden tidlig på 90-tallet har Zenit Yoga tilbudt yoga for alle. De har faste, ukentlige klasser og i tillegg arrangerer de kurs, workshops og utdannelser i yoga. De er stolte over å være et kompetansesenter på yoga i Norge. Zenit ønsker å ære tradisjonene og samtidig tilby noe som er tilpasset Trondheims-folket. Senteret tilbyr blant annet vinyasa, ashtanga, hatha yoga, slynge yoga, pilates, yin yoga og rolig yoga. I den vakre yogasalen får du rom til å puste, bevege deg og hvile | Rabattkode: PILEGRIM_2023
Book yogaklasse

Picture by: Storyset

Nidaros Massasjeterapi

Hos Nidaros Massasjeterapi, lokalisert i Ilevollen Medisinske -tverrfaglige senter, kan en sertifisert massasjeterapeut med over 20 års erfaring tilpasse en behandling til dine behov. De tilbyr ulike terapeutiske behandlinger for å hjelpe til med restitusjon, lindre såre muskler og gi avslapning.
Bestill time

Foto: Parkgården

Parkgården

Parkgården tilbyr rabatterte priser for pilegrimer på restauranten Koh-u-Nor og frisøren, ID. Frisør. Parkgården ligger på et av Trondheims historiske bytorg, og har en rik og fascinerende historie å fortelle. Ikke gå glipp av muligheten til å besøke den hvelvede kjelleren fra 1600-tallet under Parkgården.
Les mer

Foto: Gjønnlia og Lavollen

Grønlia

Grønlia er et sted med lange tradisjoner med å huse folk på vandring. Grønlia ligger fint til med utsikt over Bymarkas største vann Skjellbreia. Det er fine overnattingsmuligheter for både telt og hengekøye i områdene rundt Skjellbreia og Grønlia, og vi har toalettbygg som kan benyttes fra tidlig morgen til kvelden faller på (låses om natta). I vårt lille kjøkken lager vi god turmat til gode turfolk, og kaffe og kanelsnurr er vår mest populære rett! Vi har også enkle lunsjretter, gode hjemmebakte kaker, vafler, sveler og lefse. Onsdager har vi middagsservering.
Les mer

Foto: Gjønnlia og Lavollen

Lavollen

Lavollen er en ærverdig, gammel plass med histrorisk sus, og er et populært sted for turfolk å stoppe innom for en rast eller som startpunkt for turen i Bymarka. Det er fint å slå leir i områdene rundt Lavollen, og utenfor gjerdet er det allemannsretten som gjelder. Det er et offentlig utetoalett ved Lavollen parkering, og der finnes det også en offentlig grill du kan benytte (husk ved og fyrstikker). Hos oss får du kjøpt nystekt gjærbakst, gode kaker, enkle lunsjretter, is, kalde drikker og selvfølgelig kaffe eller kakao med krem.
Les mer