Omvisninger på pilegrimskonferansen 2024

Bli med på en omvisning i historiske omgivelser før eller etter konferansen! Omvisningene er inkludert i konferansebilletten, men merk at det er antallsbegrensing på noen av omvisningene.

Tre personer på et stillas ved Nidarosdomen. Foto

Stillaset på Nidarosdomen

Bli med på en spektakulær vandring opp til toppen av det 12 etasjers høye stillaset på sørsiden av Nidarosdomen. Fra toppen kan du titte ut igjennom små åpninger i stillasduken og nyte utsikten 32 meter over bakken.
Kun 10 personer per omvisning.

Steinhugger med meisel og hammer. Foto

Foto: Henning Grøtt

Verkstedene i Bygghytta

Noen minutter unna Nidarosdomen ligger Bygghytta til Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider. Her jobber steinhuggere, smeder, gipsmakere, glassmestere, murere og snekkere iherdig hver dag for å restaurere Norges Nasjonalhelligdom. En restaureringstekniker tar gruppen med på en runde i de ulike verkstedene.
Kun 25 personer per omvsining.

Museet Erkebispegarden

Museet i Erkebispegården

Bli med på en spennende omvisning i Museet og hør historiene bak de unike gjenstandene som er funnet i og under Erkebispegården. Ingen antallsbegrensning.

Omvisningene har begrenset antall plasser. Påmelding til omvisningene gjøres i påmeldingsskjemaet til Nasjonal Pilegrimskonferanse 2024.

Meld deg på konferansen her.

Les mer og se fullt program her.