Ny guidebok - opplevelser fra Dovre til Trondheim

Pilegrimssenter Dovrefjell har utarbeidet en opplevelsesguide for Pilegrimsleden, fra Dovre til Trondheim - de siste 250 km av gudbrandsdalsleden. Nå er den å få kjøpt flere steder langs leden.

Foto: Eskil Roll
Bokcover med tittelen Pilegrimsleden fra Dovre til Trondheim.

En pilegrim sa for et par år siden: "Vi trenger ikke guidebøker som i detalj forteller oss hvor leden går. Den er nå så godt merket at vi finner lett fram. Det vi ønsker oss i stedet er en guidebok som forteller oss hva vi ser og kan oppleve langs leden".

Halldis Prestegård, regional senterleder på Dovrefjell sier at de har forsøkt å skrive guideboka denne pilegrimen etterlyser. I tillegg til å gi deg en enkel hjelp til å finne frem og informere om overnattingsmuligheter, vil boka først og fremst fortelle om det du kan oppleve underveis. Boka vektlegger informasjon om kirker, kulturminner og natur. Den gir gode råd når du planlegger vandringen og den er lett å ta med seg på turen.

Boken koster kr. 250,- og kan kjøpes hos Pilegrimssenter Dovrefjell, og andre pilegrimssenter og overnattingssteder langs leden.

Bestilling på e-post til: dovrefjell@pilegrimssenter.no