Med Mindfullness og Qigong. Stiklestad - Trondheim.

134 KM
8 dager
Pakketur
Stiklestad pilegrimsenter inviterer til å bli med ​​på pilegrimsvandring fra Stiklestad til Trondheim gjennom det historiske og vakre trønderske landskapet. På våre guidede turer i 2020 venter det fantastiske naturopplevelser og kunnskap om regionens rike kulturarv.
Kr 11.900,- Bestill
Krevende tur
Ligger langs St. Olavsleden

Med Mindfullness og Qigong

På vei mot Nidarosdomen vil du være en del av et fellesskap, lære fascinerende historie, besøke tradisjonelle pilegrimsherberger og spise lokal mat. Vi går ca. 20 km per dag med dagstursekk. Kupert terreng, ingen fjell. Stien er en blanding av grusveier, asfalt og skogsstier. Bagasjeransport.

Vi starter vår pilegrimsvandring på Stiklestad søndag 14. juni med en velkomstmiddag og en omvisning på middelaldergården Stiklastadir. Vi vil lære om og utføre mindfulness og qigong daglig. Vandringen blir ledet av qigong- og mindfulness-instruktør Heidi Troset og arkeolog Heidi Carine Brimi fra Stikelstad pilegrimssenter.

Les detaljer om turen her.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.