Guidet vandring langs Kystpilegrimsleia på Indre Fosen

29 KM
8 timer
Fellesvandring
Nå begynner traseen for Kystpilegrimsleia gjennom Indre Fosen å bli klar. Stien er rydda, vi har ikke fått skiltinga ennå men vi har lyst til å vandre to av de tre etappene 1. juli og 8. juli 2020.
Middels tur
Ligger langs Kystpilegrimsleia

Vandringer fra Hasselvika til Rein og fra Rein til Museet Kystens Arv

Hasselvika - Rein

Onsdag 1. juli planlegges en guidet vandring fra Hasselvika til Rein. Denne turen er åpen for alle som har lyst til å bli kjent med leia før den merkes og skiltes.

Oppstart er kl. 14:00 fra hurtigbåtkaia i Hasselvika. Turen er ca. 17 km. og karakteriseres som middels krevende med opp- og nedstigning av Blåheia. Vi regner omtrent 4 timer på turen.

Rein - Museet Kystens Arv

Onsdag 8. juli planlegges vandring som starter fra Rein til Museet Kystens Arv på Stadsbygda. Da går vi over høgda ved Vardheia , passerer «Klokkarstolen» og går langs grusvei og asfaltert vei en del av turen. Denne vandringen er på ca. 14 km og tar omtrent 3,5 timer. Denne turen karakteriseres som lett/middels krevende.

Vi starter kl. 14:00 fra Rein.

Påmelding til guidet vandring

For begge vandringene er det greit om en melder fra til Torbjørn Dahle, tel. 938 70 094 slik at vi kan få til samkjøring med biler på start- og målpunkt. Dersom noen organiserer dette selv er det ikke nødvendig å melde fra.

Inviter gjerne noen du tror kan ha glede og interesse av å være med på vandringene.

Museet Kystens Arv
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.