Pilegrimssenter Borgleden

Borgleden pilegrimssenter er plassert i Sarpsborg – og åpner sine lokaler til 1. juni i Sarpsborg sentrum. Du kan allerede nå kontakte oss om du trenger råd og tips til hvordan du kan vandre på Borgleden.

Foto: iSarpsborg

Velkommen til å vandre på Borgleden!

Navnet Borg knyttes til Olavsarven og byen Sarpsborg som Olav den Hellige stiftet i 1016. Her møter du en rik og lang historie som strekker seg fra bronsealder, med helleristninger og andre fornminner, til vikingtid, middelalderkirker, herregårder, bysentra, museer og mye mere. Leden starter ved svenskegrensen ved Elgåfoss i Halden, og landskapet i Østfold og Folloregionen er et frodig kulturlandskap. Leden er lett tilgjengelig og lett å vandre.

Ansatte

Helene Selvik
Tlf: + 47 992 36 541
Daglig leder

Kontaktinformasjon

E-postsarpsborg@pilegrimssenter.no
Telefon+ 47 992 36 541
ÅpningstiderBorgleden pilegrimssenter åpner sine lokaler til 1. mai i Sarpsborg sentrum. Du kan allerede nå kontakte oss om du trenger råd og tips til hvordan du kan vandre på Borgleden.
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.