Pilegrimsleden | Pilegrimssenter Borgleden

Pilegrimssenter Borgleden

Borgleden pilegrimssenter er plassert i Sarpsborg –- Torggata 15. Du kan gjerne ta kontakt med oss om du trenger råd og tips til hvordan du kan vandre på Borgleden.

Foto: iSarpsborg

Velkommen til å vandre på Borgleden!

Navnet Borg knyttes til Olavsarven og byen Sarpsborg som Olav den Hellige stiftet i 1016. Her møter du en rik og lang historie som strekker seg fra bronsealder, med helleristninger og andre fornminner, til vikingtid, middelalderkirker, herregårder, bysentra, museer og mye mere. Leden starter ved svenskegrensen ved Elgåfoss i Halden, og landskapet i Østfold og Folloregionen er et frodig kulturlandskap. Leden er lett tilgjengelig og lett å vandre.

Ansatte

Helene Selvik
Tlf: + 47 992 36 541
Daglig leder

Kontaktinformasjon

E-postsarpsborg@pilegrimssenter.no
Telefon+ 47 907 32 868
ÅpningstiderBorgleden pilegrimssenter holder til i Torggata 15, 1707 Sarpsborg. Du kan kontakte oss om du trenger råd og tips til hvordan du kan vandre på Borgleden. Senterets åpningstider er fra 10.00 - 14.00. Om du skal planlegge en tur så anbefaler vi at du gjør en avtale i forkant.
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.