Skreddersydd pakketur langs St. Olavsleden med Nordic Pilgrim

Nordic Pilgrim tilbyr turer langs St. Olavsleden: i etapper, hele ruten, med eller uten guide, enkeltvis eller i en gruppe. Vi arrangerer den praktiske delen - så kan du bare nyte turen.

Fra 4500 SEK

Nordic Pilgrim tilbyr turer langs St. Olavsleden: i etapper, hele ruten, med eller uten guide, enkeltvis eller i en gruppe. Vi arrangerer den praktiske delen - så kan du bare nyte turen. Nordic Pilgrim kan bestille overnatting,  måltider, bagasjetransport, ordne med pilegrimspass, veikart og informasjon om steder av interesse langs verdens nordligste pilgrimsrute. Hvis du har spørsmål eller støter på problemer under turen, vil du alltid ha en kontaktperson tilgjengelig i regionen. Ønsker du å ordne med mat selv? Vi ordner med en liste som viser matbutikker, spisesteder og matlagingsfasiliteter langs ruten. Ønsker du en lavbudsjett-tur, finner vi gode alternativer. For eksempel kan du droppe bagasjetransport, og bære ryggsekken selv. Har du bare en uke eller en weekend til rådighet? Sammen med deg kan vi planlegge det beste alternativet.

Mer informasjon: www.nordicpilgrim.com 

Noen tips til fine etapper langs St. Olavsleden: 

SELÅNGER - BRÄCKE: ca. 7 dager
St. Olavsleden begynner i Selånger, på den svenske østkysten, et område med en atmosfære som kan minne om en middelhavskysten. Etter en tur gjennom dype skoger, langs innsjøer og glemte veier, slutter denne etappen i landsbyen Bräcke.

BRÄCKE - ÖSTERSUND: ca. 5 dager
Den andre etappen av St. Olavsleden er den korteste: Den starter i Bräcke og slutter i Östersund, hovedstaden i Jämtland. Dette er en hyggelig spasertur som passerer historiske steder og pittoreske landsbyer.

ÖSTERSUND - ÅRE: ca. 6 dager
Fra Östersund fortsetter pilegrimsferien over rullende grønne åser, krysser øyene Frösön og Rödön i retning av de svensk-norske fjellene og den populære skilandsbyen Åre.

ÅRE - STIKLESTAD: ca. 5 dager
Denne etappen følger stien gjennom fjellene, over den svensk-norske grensen. Derfra går ruten nedoverbakke. Det er en fin tur gjennom dalen i retning av Stiklestad, hvor Olav den Hellige døde.

STIKLESTAD - TRONDHEIM: ca. 7 dager
Den siste delen av St. Olavsleden følger Trondheimfjorden, hvor den passerer gjennom landlige områder og forsteder til sluttdestinasjonen: Den imponerende Nidarosdomen i Trondheim, der Olav den Helliges relikvier befant seg.

STIKLESTAD - TRONDHEIM (kystleden): ca. 5 dager
Kystveien følger veien over Frosta-halvøya og Tautra. Den siste fasen av denne ruten er med båt – en vakker måte å ankomme Trondheim på. Men husk at båttransporten må avtales, og planlegg i god tid.

Fra 7 dager