Musikalsk vandring langs St. Olavsleden

Bli med på musikalske vandringer langs St. Olavsleden i Sverige, hvor også kroppslig bevissthet og ergonomi står i fokus.

Fra 8000 SEK

9. - 12. JULI: SANG OG VANDRING.
Et kurs for korsangere. Vandring, sang, kroppsbevissthet og opplevelse av naturen sammen, i St. Olavs fotspor. Et kurs for den som ønsker å nyt og oppleve avslapning i kroppen gjennom vandring og sang. Kurslederne som følger med er Helle Axel-Nilsson, bevegelsespedag med musikere som spesialitet og Sofia Sahlin, musiker og kantor. Sjekk nettsiden for priser og mer info.

30. AUG - 2. SEPT: VANDRING I HELGENERS FOTSPOR
En tur med musikk og historiefortelling både i naturen og i kirken. Live storytelling og musikk om St. Olav, St. Anna og Hellige Birgitta, hvorav alle tre har tilknytning til St. Olavsleden og pilegrimsvandringer. Helle Axel-Nilsson og Sofia Sahlin er vandringsledere. Sjekk nettsiden for priser og mer info.

7. - 11. AUGUST. MUSIKALSK VANDRING
Et kurs for profesjonelle musikere. Vandring, sang, samtale, hvile og å lage musikk sammen i St. Olavs fotspor. Turen går gjennom det vakre landskapet i Midt-Sverige, og vi vil utforske både ”Bodyfullness” og ditt musikalske uttrykk, så vel som det å spille musikk sammen. Underveis på turen langs den vakre historiske St. Olavsleden blir det bevegelsestrening for musikere - i naturen, kirker og forsamlingshus, samt avslapning. Det inviteres til at musikerne selv velger når, hvor, hva og hvordan de skal uttrykke seg. Alle instrumentalister og sangere er velkomne til å delta. Dagetappene er på 5-12 km. Vi går uten oppakning.
Start: Stöde (Sundsvall). Slutt: Revsund (Gällö)
Pris 4 dagers fottur (4 netter):10 000 SEK som inkluderer:
-Kursgebyr (3500 SEK).
-B & B, alle måltider og til/fra offentlige transport (6500 SEK).
-I Olavs fotspor- forelesning/konsert.

MER INFORMASJONmentha.se/vandringar

Helle Axel-Nilsson: www.ergoakademin.se, Tlf:+46 73 691 55 23

Sofia Sahlin: mentha.se/vandringar, Tlf:+46 70 628 83 58

Registrer deg på sensus.se/musikaliskavandringen
Alle kursene er i samarbeid med Sensus studieforbund.

HELLE AXEL-NILSSON i Ergoakademin har utviklet og etablert kurs i kroppslig bevissthet og ergonomi. Hennes bakgrunn som rytmepedagog, avspenningspedagog og massasjeterapeut gir henne en musikalsk, pedagogisk og anatomisk forståelse.

SOFIA SAHLIN er utdannet kantor, og har siden 2012 avholdt pilegrimskonserter basert både på indre reisen og på historien om St.
Olav. Hun har jobbet i symfoniorkestre og som kammermusiker. Sofia har en mastergrad i fløyte fra Royal Music Academy of Sweden og ett år i Sweelinck Conservatory Amsterdam.

4 - 5 dager