Pilegrimssenter Hamar

Informasjon og overnatting for pilegrimer på Domkirkeodden

Nett:http://www.hamar.pilegrimsleden.no
E-post:hamar@pilegrim.info
Telefon:+47 474 78 266
Adresse:Storhamargata 125, 2315 Hamar
Åpent:10.juni-15.august. kl. 10.00-18.00
Merk:Pilegrimssenteret har eget herberge. Delt dusj/wc. Selvhushold. Gratis internett. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
Pris for overnatting:300 kr per person

Pilegrimssenteret er et besøks- og informasjonssenter og vi hjelper deg med veiledning og tilrettelegging av pilegrimsvandringer. Det kan være vandring mellom Oslo og Nidaros generelt, eller mer lokalt gjennom kommunene Stange, Hamar og Ringsaker.

Pilegrimsenter Hamar er ett av fem regionale sentre som ligger langs Gudbrandsdalsleden. Det ligger vakkert til rett ved pilegrimsleden vis-à-vis Domkirkeodden, med flott utsikt til Mjøsa og Hamardomen.

Historisk sett ligger det strategisk til ved det som en gang var en del av Hamarkaupangen, med sin markedsplass og bebyggelse, og bispesetet med Korskirken og Domkirken. Restene av Hamarkaupangen ligger skjult under jorder og plener rundt oss og gir oss en nærhet til historien.

Velkommen innom for et besøk!

Pilegrimsherberget
Senteret har eget pilegrimsherberge med flersengsrom, to rom med 4 + 6 senger. Delt dusj/wc. Selvhushold med fullt utstyrt kjøkken. Gratis internett. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

 

*Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

0