Kvarstad gård

Kvarstad Gård i Ringsaker ligger idyllisk til på en høyde i kulturlandskapet og er en levende gård i full drift, med produksjon av gris, korn, poteter og skog. Her tilbys overnatting i rolige og landlige omgivelser, et perferkt sted for hvile

Nett:http://kvarstad-gaard.no
E-post:hfrogner@gmail.com
Telefon:+47 917 02 545/ +47 469 50 377
Adresse:Kvarstad gård, Rørsvegen 238, 2384 Brumunddal
Pris:Kr 500 per person inkl. sengetøy og håndklær. Enkeltromstillegg kr. 100. Frokost kr 80,-. Niste kr 60,-. Transport fra Brumunddal stasjon/sentrum: Kr 50,-.
Åpent:Hele året
Avstand:7 km fra leden. Vertskapet kan hente/bringe.

Gården ligger et stykke fra leden, men vertskapet kan hente og bringe fra Br.dal. Ta kontakt med dem for å avtale overnatting og henting.

For pilegrimer tilbys overnatting i sidebygningen, som har 13 senger fordelt på fem rom, to stuer og et godt utstyrt kjøkken. Her er ett bad med dusj og toalett, i tillegg til separat toalett i første etasje og separat dusj i kjelleren. Velg mellom selvhushold eller servering i hovedbygningen. 

Merk: Gården ligger et stykke fra leden, men vertskapet kan hente/bringe fra Brumunddal. Ta kontakt med dem for avtale.

Fra gårdsbutikken er det mulig å handle gårdens hjemmelagde sjokoladekonfekt, iskrem, tynnbrød, syltetøy etc. Her er det også selvbetjent kafé.  

Hund ikke tillat.

 

*Dette overnattingsstedet er godkjent og anbefalt av Regionalt Pilegrimssenter Hamar

Nærmeste pilegrimssenter er Regionalt Pilegrimssenter Hamar. Kontaktinfo: tlf: +47 474 78 266 / E-mail: hamar@pilegrim.info.

0 0