Overnatting

Vikhammer Motell & Camping

Vikhammer Motell & Camping ligger pent til like ved fjorden, 14 km nord for Trondheim. Vi har fasiliteter som sanitærbygg med privat bad, vaskemaskiner, tørketrommel, leie av sengeklær, gratis trådløst internett, og TV – stue.

Telefon:

+47 73976164

E-post:

vikcampi@online.no

Hjemmeside:

www.vikhammer.no

Apent:

Hele året

Priser:

Teltplass: fra kr. 130,- inkl.dusj/WC
Hytter: Fra kr. 500,-
Enkeltrom: kr. 575,-
Dobbeltrom: kr. 675,-
Trippelrom med kjøkkenkrok: kr. 775,-

Vikhammer Motell & Camping har trivelige hytter, både helt enkle med kun ett rom og store med ett eller to soverom og dusj/WC. Stedet ligger pent til like ved Trondheimsfjorden. Vikhammer Motell & Camping har helårsåpent med muligheter for langtidsleie og god plass både til bobiler, campingvogner og telt. Her tilbys blant annet: -Godt utstyrte hytter, de fleste med dusj/WC, -Ca 100 vognplasser, -Teltplasser, -Gangavstand til badeplass, -1000 år gamle gravhauger, -Gode fiskemuligheter, -Lekeplass

Vikhammer Motell har 49 rom. Alle rom har bad med dusj/WC, TV, gratis trådløst internett og kjøleskap. Ti av rommene har kjøkkenkrok. I Motelles finnes også Tv-stue med mange kanaler.

Vikhammer Motell & Camping har en enkel kiosk med salg av kioskvarer og enkel mat. Det er ca 600 m å gå til nermeste matbutikk og gode muligheter til å tilberede egen mat i alle boalternativene.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.