Overnatting

Skaaden Gard

Gården ligger høyt og fritt oppe i dalsiden med storslått utsikt over Øyerbygda. Tar kun i mot grupper på bestilling

Nett

www.skaaden-gaard.no

E-post

am-skaad@online.no

Telefon

+47 97659301/

Adresse

Skåevegen 72, 2636 Øyer

Pris

Fra 250-550 kr pr. pers.

Åpent

June - August

Avstand

Ved leden

Merk

Betjent herberge. Delt dusj/wc. Selvhushold. Ha med lakenpose, mat. Ring på forhånd. NB! Bare for grupper

Skåden Gard er en gammel tradisjonsrik gård med slekt tilbake til år 1734, men gården er mye eldre. Like ved har det stått en kirke, som sist ble nevnt i 1333 og 1335. Det menes den ble bygd på første halvdel på 1000-tallet. Gjennom flere generasjoner er det samlet gamle bruksgjenstander som idag utgjør et lite gårdsmuseum i det gamle stabburet, som er fra slutten av 1600-tallet.

På gården du velge mellom hytter og leiligheter med selvhushold. Det er tilsammen 22 senger, fordelt på tre hytter og to leiligheter. Utsikta har seks senger, Skåebua har fire - seks senger, Stabburet har 2 senger sokkelleiligheta har fire senger og Salen (leilighet) har fem sengeplasser.

NOTE: Tar kun i mot grupper på bestilling

Foto: www.skaaden-gaard.no

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.