Pilegrimsleden | Pilegrimssenter Stiklestad
Pilegrimssenter

Pilegrimssenter Stiklestad

Vi hjelper deg med informasjon om St. Olavsleden og Nordleden

Nett:

http://stolavsleden.com/

E-post:

heidi.brimi@stolavsleden.com

Telefon:

+47 932 17 739

Regionalt pilegrimssenter Stiklestad AS har som hovedmål å utvikle pilegrimsledene i nord i Trøndelag. Senteret vil være behjelpelig med å svare på spørsmål og hjelpe pilegrimer med alt de måte trenge så langt våre ressurser rekker.

Senteret er bemannet av daglig leder Heidi Carine Brimi: +47 932 17 739 heidi.brimi@stolavsleden.com
Du kan også ta kontakt med pilegrimskontakten ved Stiklestad Nasjonale kultursenter: Arnstein Indahl: +47 958 08 287 arnstein.indahl@snk.no

Senteret er samlokalisert med Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Pilegrimer tilbys overnatting på Stiklestad hotell til pilegrimspris samt at det tilbys overnatting i det middelalderske gjesteloftet. Grupper har mulighet for overnatting i langhuset. Les mer om Stiklestad Nasjonale Kultursenters tilbud til pilegrimer her.

Her kan du også besøke Stiklestad kirke som er bygd over stedet der Olav den Hellige ble drept i 1030. Kirken er åpen om sommeren.
På Stiklestad kan du ellers besøke de permanente utstillingene om Olavs liv og om trosskifte på 1000-tallet. Les mer om tilbud og utstilliger på http://stiklestad.no/.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.