Overnatting

Langklopp Fjellgård

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Foto: Hans-Jacob Dahl
Langklopp Fjellgård ligger høyt og fritt på 600 moh. med Trollheimen som nabo. Langklopp driver gårdsbruk, er et ridesenter og tar imot pilegrimer. Det er ca 23 km fra Oppdal til Langklopp. Fra Langklopp til Meslo gård er det ca 20 km.

Nett

www.langklopp.webnode.com/overnatting/

E-post

siweye1@gmail.com

Telefon

+47 936 26 803

Adresse

Gamle Kongeveg 2264, 7397 Rennebu, Norge

Pris

Kr 500 NOK som inkluderer middag ved ankomst, frokost og lunsjpakke, dusj og sengetøy.

Åpent

Forhåndsbestilling er ønskelig, men ikke nødvendig i sesongen (20. juni-20. aug). Utenom sesongen er det fint hvis vi får beskjed før dere kommer.

Avstand

250 m fra leden

Merk

Rom. Hytte. Delt dusj/WC. Middag, frokost, niste.

Langklopp fjellgård er et gårdsbruk med allsidig drift. Foruten hestene har gården melkekyr, kalver og ungdyr og katt. Vertskapet ønsker alle pilegrimer velkommen, enten de har forhåndsbestilt eller de kommer uanmeldt.

Her er enkel standard, men med god hjemmelaget mat, trivelig atmosfæren på gården, der dyr og glade barn er i full aktivitet, blir dette en minneverdig opplevelse.

Prisen inkluderer overnatting inkl. dusj og sengetøy. Dagens middag ved ankomst, (to retter), kaffe/kake, frokost og lunsjpakke.

På Langklopp er det aldri så fullt at vi ikke finner plass til en vandrer som trenger ly for natten.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.