Overnatting

Kleivan pilegrimsherberge

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Åpent for gruppebestillinger fra 5 til 10 pilegrimer. Reserver god tid i forveien.

Nett

www.kleivanvekst.no og www.facebook.com/Kleivan pilegrimsherberge

E-post

post@kleivanvekst.no

Telefon

+47 976 98 715 / 958 58 648

Adresse

Buvikåsvegen 28, 7350 Buvika

Pris

Fra kr 375 pr person (bare tilgjengelig for gruppebestilling)

Åpent

Steng for enkeltvandrere. Grupper (5-10stk) kan kontakte via mail / telefon for å høre om vertskapet kan huse de på ønskelig tidspunkt.

Avstand

50 m fra leden. 29 km til Trondheim

Standard

Fra selvhushold til full pensjon. Pilegrimer med selvhushold får seng med laken, gode sanitærforhold, tilgang til kjøkken med innlagt vann, tørking av skotøy, bålplass. Tilgang til internett.

Opplev ro og stillhet, midt i naturen, med utsikt utover Trondheimsfjorden.
Personlig vertskap. Selvhushold eller hjemmelaget mat på bestilling.

Kleivan ligger i rolige omgivelser og har uformell og personlig stil. Eiendommen har et stort botanisk mangfold med ulike planter og trær. Du kan vandre rundt i hagen, lytte til fuglesangen, sitte ved bålet, ha en stille refleksjonsstund i gapahuken eller bare la blikket hvile utover Trondheimsfjorden.

Kleivan ble restaurert og tilrettelagt for pilegrimer fra 2007. Stedet er privat eid. Jonvald og Liv er vertskap og bor på stedet. Kleivan tilbyr 14 overnattingsplasser. Pris 375 kr for overnatting med selvhushold. 575 kr for oppredd seng med frokost. Middag kan også bestilles.

VIKTIG informasjon: Vi tar kun imot forhåndsbestilling!

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.