Overnatting

Jomfruburet & Drengstua

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
3 pilegrimsherberger. Hyggelig overnatting i tilknytning til Sanner Hotell, bak Søsterkirkene.

Nett

www.jomfruburet.net

E-post

amorine@me.com

Telefon

+47 913 21 120 / +47 416 84 665

Adresse

Granavollen 1, 2750 Gran

Pris

Fra kr 1095

Åpent

Hele året

Avstand

Nær leden

Merk

Hus. Selvhushold. Internett. Kan benytte hotellets fasiliteter i åpningstid.

Jomfruburet er en hytte fra tidlig på 1900-tallet, som ble renovert i 2012. Hytta inneholder et lite kjøkken med kjøleskap, micro, kokeplater og vannkoker. Bad med dusj og toalett. Soverom med dobbeltseng, og mulighet for ekstra oppredning i stua. Drengstua er en kjellerleilighet med alle moderne fasiliteter, inklusive bad med vaskemaskin, kjøkken og stue med tv. Jomfruburet har plass til 3 personer, mens Drengstua har plass til inntil 6 personer. Pilegrimsstua er det tredje og nyeste alternativet til pilegrimer.

På stedet har du alt det du trenger av fasiliteter for pilegrimsovernatting på vei mot Nidaros. Søsterkirkene på Gran ligger like ved, og er et vakkert skue i sonledgangen. Sanner Hotell, med restaurant, tennisbane og golfbane ligger også i umiddelbar nærhet.

Forhåndsbestilling anbefales. Betalingsoverføring samtidig med forhåndsbestilling eventuelt kontant betaling ved ankomst. Sengetøy og håndklær kan leies og mat kan kjøpes.

Foto: Kari Veierød Næss

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.