Overnatting

Frøset gård

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Trivelig pilegrimsovernatting i høysesongen, på selvbetjent hytte i bymarka i Trondheim. Stengt for pilegrimer 2020

Åpent

20. juni til 1. august 2019

Pris

300 kr pr person ved overnatting inne.
100 kr pr teltplass.

Avstand

Ved leden. 11 km til Nidarosdomen

Spørsmål

post@pilegrimsgarden.no

Ring eller SMS for nøkkelkode

735 25 000 fra 20.juni - 31.juli

Frøset Gård vil være steng for pilegrimer sessong 2020. Dette kommer som er resultat av at Nidaros Pilegrimsgård ikke har tilstrekkelig med resurser for daglig renhold på overnattingsstedet. De Nærmeste alternativene for overnatting er Sundet gård og Nidaros Pilegrimsgård.

Hytta er selvbetjent, og man må ha med sovepose og mat (siste butikk som passeres er i Buvika i Skaun). Hytta har enkel standard, men her er dusj og do, strøm, et flott fullt utstyrt kjøkken, samt stor stue.

Frøset har 6 sengeplasser fordelt på to soverom. Man rydder og vasker etter seg før man går, samt tar med seg eget søppel. Veldig trivelig gårdstun, og flott for den som ønsker en kortere etappe inn til Nidarosdomen siste dagen.

Det er også mulighet for å slå opp teltet sitt på området rundt hytta, og få tilgang til hyttas kjøkken og bad.

OBS: Kun åpen for overnatting i perioden 23. juni til 1. august 2018.

Kun drop-in, forhåndsbooking ikke mulig. Men hytta er stor, så alle får uansett tak over hodet (om alle sengene er tatt).

Gården eies av Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning i Trondheim. Resten av året benyttes stedet primært i undervisning i fagene natur- og friluftsliv, gjerne i samarbeid med barnehager.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.