Overnatting

Fjellheim gård

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Hjertelig velkommen til vår lille gård, midt i naturen på Lindeberg, 150 m fra St. Olavsleden,. Gården tilbyr komfortabel overnatting for pilegrimer i en koselig nyrestaurert hytte fra krigens dager. I "Pilegrimshytta" kan du sove, lage mat og slappe av. Ta en kopp kaffe i kveldssolen, nyt utsikten over hestebeitene eller slappe av i sofa.

Navn:

Fjellheim gård

Adresse:

Ulverudvegen 51, 2016 Frogner

Telefon:

Are: +47 9098 4830, Suzanne +47 920 915 87

E-post:

suzanne@bravissimo.no

Nett-Adresse:

www.fjellheimgard.no

Pris:

Våre priser per natt
1 sengeplass for gjest med pilegrimspass (ved bruk av egen sovepose): 200,-
Sengetøy (med dyne og pute) 100,-
Hele hytta: 1200,-
Rom med 2-3 sengeplasser: 500,-

Åpent:

Coronastengt i 2020, i 2021 åpent i sesongen

Standard:

Gården tilbyr komfortabel overnatting for pilegrimer i en koselig nyrestaurert hytte fra krigens dager. Vaskerom med varmekabler og varmt og kaldt vann, og ellers veldig fine fasiliteter.

Fjellheim gård -pilegrimshytta

Hytta har 7 sengeplasser; to soverom i 2. etasje; det ene med en stor dobbeltseng (1,60), det andre med en uttrekkbar dobbeltseng (2 x 0,75) og en enkeltseng (0,75). I stua finnes en sovesofa (1,40).Kjøkken og spiseplass med komfyr med ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap med frysedel, oppvaskkum, kjøkkenutstyr og porselen. Te og kaffe, salt og pepper finnes i skapene.Et felles vaskerom med forbrenningstoalett, varmt og kaldt vann, varmekabler i gulvet, vaskeservant. Vanntanken kan fylles på fra ekstradunkene utenfor.

Se bilder på www.fjellheimgard.no

Lei hele hytta og ha den for dere selv, eller bestill et rom eller bare en seng hvis du er klar for å dele stedet med andre.

Pilegrimsleden går 150 m fra hushjørnet.

Lindeberg stasjon (tog) 12 minutters gange herfra. Tog fra Oslo S tar 28 min.

E6 kun 5 minutter herfra med bil.

Butikker på Frogner (4 km) og Kløfta (6 km).

Husk å handle mat før du kommer. (Ved bestilling i god tid kan vi skaffe frossenpizza eller Fjordland ferdigmat, 150,- per person inkl. mineralvann.)

NB! Kun forhåndsbestilling per telefon eller epost. Da avtaler vi innsjekking, evt matbestilling og hvilke rom dere skal ha, og dere får skriftlig informasjon. Vi har ikke betalingsterminal, så ta med norske kroner, overfør til bank eller vipps.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.