Overnatting

Brovolden

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Pilegrimsherberge i Brandbu sentrum. Stengt!

E-post

forum-h@online.no

Telefon

+47 901 48 455

Adresse

Storlinna 42, 2760 Brandbu

Pris

1 pers. 500 kr, 2 pers. 800 kr

Åpent

Hele året etter avtale

Avstand

Nær leden

Merk

Rom. Delt dusj/wc. Frokost inkludert i prisen. Niste. Innsjekking fra kl 19:00–21:00, Utsjekking innen kl 10:00

Brovolden er en hundre år gammel privat bolig i tilnærmet original stand, med restaurert bad og kjøkken. Utenfor kan du slappe av i den store hagen med roser, frukttrær og bærbusker, før du tar en svipp ned til Brandbu sentrum for et kveldsmåltid.

Stedet har ett rom med to senger, og to rom med enkeltsenger. Overnatting inkluderer frokost, oppredde senger og håndklær. Niste og termos også mulig. Omvisning i nærområdet, til fots eller med bil, kan avtales med vertskapet.

Fra Storlinna like ved torget tar du vegen opp mellom Sparebank1 og Brandbu Bokhandel. Etter ca. 50 m ser du et rødt stabbur og et stort, hvitt bolighus noen meter opp til høyre.

Vertinnen snakker engelsk, forstår tysk og litt fransk.

Foto: Elsie B. Eidsand

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.