Overnatting

Bjørke Gård

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Overnatting på koselig innredet stabbur fra 1750 på en av de eldste gårdene i distriktet, drevet på moderne vis. NB: Midlertidig stengt grunnet Covid 19

Nett

www.bjorkegard.no

E-post

post@bjorkegard.no

Telefon

+47 908 61 366 / +47 954 50 155

Adresse

Bjørkeveien 25, 3512 Hønefoss

Pris

2 pers. 400 kr, 100 kr i tillegg per ekstra pers.

Åpent

Mai-september

Avstand

600 m fra leden (på veien)

Merk

Herberge. Felles dusj/WC. Selvhushold. Frokost. Niste. Ta med lakenpose eller lei sengetøy for 95 kr. Frokost 70 kr.

Bjørke gård ligger i Hole på Ringerike. I sommerhalvåret (mai - september) har gården overnatting i annen etasje på gårdsstabburet.

Stabburet fra 1750 er koselig innredet for å ta imot gjester til en hyggelig rast underveis. Overnattingsplass til ca seks personer. Kjøleskap og vannkoker på stabburet og dusj og wc på låven.

I august og september har gården selvplukk og gårdsbutikk med gårdens produkter. Da kan du plukke mais, eller handle grønnsaker i gårdsbutikken.

Adkomst via sti direkte fra pilegrimsleden eller på veien via Mo og Bjørnstad gård.

Foto: www.bjorkegard.no

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.