Overnatting

Arstun Vandrerhjem

Ligger langs Gudbrandsdalsleden
Vandrerhjem i bygning fra 1840 på en gård som er drevet av samme familie i 13 generasjoner.

Nett

www.arstunvandrerhjem.no

E-post

post@arstunvandrerhjem.no

Telefon

+47 911 08 671

Adresse

Aasgaardvegen 183, 1923 Sørum

Pris

300 kr pr. pers.

Åpent

Coronastengt i 2020. I 2021 åpent i pilegrimssesongen, telefon betjent 16:00-22:00

Avstand

10 km fra leden (henter og bringer!)

Merk

Betjent herberge. Frokost og matpakke inkludert. Leie av sengetøy og håndklær 70 kr. Internett.

Arstun Vandrerhjem ligger på et gårdstun i et stille landbruksområde i Sørum, 3 km fra Lørenfallet. Historien til gården Åsgård går langt tilbake i tid. Garden Åsgård er en av få gårder i Sørum som har blitt eid av samme slekta siden den ble selveiergård i 1676. I det restaurerte huset fra 1840 er det fire rom, fordelt på tre 2-sengsrom og ett 5-sengsrom med tilhørende kott. Ett av rommene har eget bad, de andre har bad på gangen. Den opprinnelige innredningen er bevart i 2. etasje.

Rommene blir leid ut på selvhusholdsbasis, men det er muligheter for å få bestilt mat. Bestille middag kr 250, dagligvarebutikk og minibank er 3 km unna.

Arstun ligger åtte km fra leden, vertskapet henter og bringer i tilknytning til Pilegrimsleden. Vandrerhjemmet er stengt mellom kl. 11.00 og 16.00, men anrop besvares.

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.