Accommodation

Utstein Pilegrimsgard

Situated along Kystpilegrimsleia
Velkommen til vertskap med engasjerte frivillige medarbeidere med stort hjerte for pilegrimer, stillhet, enkelthet og det gode fellesskapet.

Utstein Pilegrimsgard ligger i naturskjønne omgivelser på Mosterøy like nord for Stavanger. Her er det en unik natur helt i havgapet med mange fine turmuligheter. Pilegrimsgarden ligger i gåavstand til det snart 1000 år gamle Utstein kloster, høydedraget Mastravarden, Fjøløy fyr og Fjøløy fort. På fine dager kan du se halve Rogaland fra disse stedene.

Pilegrimsgarden er preget av enkelhet og skjønnhet. Alle rom har eget bad og vi serverer hjemmelaget mat. Vi ønsker å legge til rette for at våre gjester skal få oppleve stillhet og ro og kjenne etter hva som gir dem livsmot og håp. Velkommen til en gjestfri rasteplass på livet reise!

Informasjon om overnatting om priser.

Overnatting i sesongen 19.6. - 16.8.2020. Kl. 12:00 - 18:00 for dagsbesøkende.

Ved overnatting: Ankomst og avreise avtales ved bestilling.

Om sommeren er Pilegrimsgarden gjestehus for pilegrimer i hele skoleferien. Resten av året har vi ulike arrangementer, men pilegrimer er alltid velkomne når det er ledig kapasitet. Vi anbefaler at våre gjester bestiller overnatting i god tid på grunn av begrenset kapasitet.

Priser på Pilegrimsgarden: Fra kr 350,- pr person i dobbeltrom og kr 500,- pr person i enkeltrom. Tillegg for sengetøy og frokost.

Stille rom