Pilegrimssesongen 2020

Coronapandemien og myndighetenes tiltak for å dempe smittespredning har fått store konsekvenser for hele samfunnet. Akkurat nå er pilegrimsmålet Nidarosdomen og kirkene langs leden stengt for besøkende, overnattingssteder holder stengt, og alle er bedt om å holde seg mest mulig hjemme.

Mens vi venter på at Norge skal komme tilbake til normalen igjen, oppfordrer vi alle til å kose seg hjemme med planleggingen av neste vandring. La deg inspirere av turforslag og turplanleggeren her på pilegrimsleden.no, men vær forberedt på at turen kan gjennomføres først når servicetilbudet er i full drift igjen. Vi følger utviklingen sammen med reiselivsnæringen og våre samarbeidsparter langs leden, og oppdaterer informasjon om muligheter og eventuelle begrensninger i tilbudet når sesongen nærmer seg.

For de av dere som bor langs pilegrimsleden anbefaler vi en tur i eget nærområde for rekreasjon, refleksjon og inspirasjon nå i denne vanskelige og uvirkelige tida vi er inne i. Husk bare å hold god avstand til andre turgåere og ikke vær i ei større gruppe enn fem! Takk for forståelsen og for at du bidrar til å begrense spredningen av coronaviruset.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, også kalt «cookies». Cookies er digitale fotspor som gjør Pilegrimsledens nettside best mulig for deg. Les mer om personvernet her.
Les mer om personvernet her.