FRA LYSSJØEN TIL HAMAR MED QIGONG OG MINDFULNESS

Bli med på en stille pilegrimsvandring gjennom frodig kulturlandskap og eventyrlig urskog.

Kr 3 800

Vandringen er en indre reise, med fokus på stillhet, qigong og mindfulness. Turguide er mangeårig vandrefører og qigong-instruktør Anne Winther Tollnes.

Program:

Dag 1 Lyssjøen - Tangenodden camping.  24 kilometer
Vi møtes på Tangen stasjon, hvor det blir felles transport inn til Lyssjøen. Vandringen vil foregå på stier og skogsbilveger gjennom et variert skogsterreng og urskog. Vi kommer til å gjøre flere stopp underveis og medbrakt matpakke spises ute i det fri. Etter ankomst Tangenodden camping blir det middag og overnatting i fire-mannshytter.

Dag 2: Tangen  – Fjetre gård. 20 kilometer
Etter frokost og «god morgen qigong», fortsetter vandringen nordover til Ekeberg gård, hvor vi spiser matpakken ute på tunet. Etter noen kilometer til gjennom skogen nærmer vi oss Stange Vestbygd, hvor landskapet åpner seg opp mot Mjøsa. Mens vi vandrer gjennom det storslåtte kulturlandskapet, får dere et innblikk i noen av storgårdene her i vesthellinga langs Mjøsa og Stange kirke, en av Norges eldste middelalderkirker. Etter å ha passert Atlungstad golfbane og Atlungstad Brenneri kommer vi til neste overnattingssted; Fjetre gård. Vertinne Astrid Marie serverer to-retters middag i hovedbygningen og forteller om gårdens historie. Overnatting skjer i en restaurert bygning fra 1750.

Dag 3: Fjetre gård - Pilegrimssenter Hamar. 15 kilometer
Turen går videre på Pilegrimsleden forbi Vikingskipet og rekreasjonsområder og stupetårn langs Mjøskanten gjennom Hamar til Pilegrimssenter Hamar.
Her blir vi servert middag, før vi avslutter med en stemningsfull minikonsert i Hamardomen på Domkirkeodden.

For de som ønsker, er det mulig å overnatte på pilegrimssenteret, som har to hyggelige soverom med gode senger, hhv. fire og seks sengeplasser (kr 300,-, inkl. sengetøy og håndklær).

Pris pr. person: Kr 3 800,- som inkluderer:

  • Qigong-trening og Mindfulness
  • En Qigong DVD
  • Overnatting, middag, frokost og matpakke på Tangenodden Camping og Fjetre gård.
  • Middag på Pilegrimssenter Hamar
  • Bagasjetransport mellom overnattingsstedene
  • Minikonsert i Hamardomen

For mer informasjon, program og påmelding, kontakt med Anne på e-post: post@levnaa.no eller tlf. 45 00 17 27.

www.levnaa.no/FB Vandringer – Lev Nå

  

59 km 3 dag 14 - 16. juni
Domkirkeodden

Domkirkeodden

Adresse:Strandvegen 100
Avstand:Ved leden
Les mer