Risebru Pilegrimsherberge

Pilegrimsherberge i laftehus på gård fra 1600-tallet

Hjemmeside:http://www.risebru.no (booking)
E-post:akrikjos@online.no
Telefon:+47 920 21 897 / +47 901 96 942
Adresse:Risebruvegen 6, 2054 Mogreina
Pris:Med pilegrimspass: 350,- per person (uten pilegrimspass: 400,-). Inkludert enkel frokost og kveldsmat. Telt inklusive bruk av bad/dusj og enkel frokost: 100,-
Åpent:1. mai til 1. september.
Avst.:Ved leden
Merk:Ubetjent herberge. Tillegg 50,- pr person for oppredde senger. Vaskemaskin, tørketrommel, WiFi, tørrvarer. Leie av hele herberget er mulig etter avtale. Kredittkort aksepteres.

I naturskjønne omgivelser på gården Risebru Vestre er en tømmerbygning fra begynnelsen av 1800 tallet restaurert etter gamle prinsipper og gjort om fra snekker/skomakerverksted til et lite overnattingssted. Leden går her gjennom et kulturlandskap hvor sauer beiter og tre generasjoner Trondheimsveg møtes. Herberget har 7 senger fordelt på 2 soverom, et oppholdsrom med mulighet for 1 sengeplass, kjøkken med spiseplass, og bad med dusj og toalett. Henting av nøkkel avtales ved å sende mail eller SMS/tekstmelding.

 

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

0