Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

HI Hostel - Stasjonen. Vandrehjem midt i Lillehammer

Nett:http://www.stasjonen.no/pilegrim
E-post:post@stasjonen.no
Telefon:+47 612 60 024
Adresse:Jernbanetorget 2, 2609 Lillehammer
Pris:Flersengsrom: 350 kr, enkeltrom: 695 kr, dbl rom 895.-
Åpent:Hele året
Avstand:Nær leden
Merk:Hotel / betjent herberge. Frokost inkl. 10% rabatt på mat og drikke

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen er et rimelig overnattingsalternativ i sentrum av Lillehammer. Her får du hotellstandard, der alle rom har dusj og toalett, trådløst internett og TV. Tilsammen har vandrerhjemmet 94 senger fordelt på 34 rom. Skysstasjonen og Lillehammer Vandrerhjem ble totalrenovert i slutten av 2011. På Stasjonen bor du på enkeltrom, dobbeltrom, 4/5-sengs familierom eller på seng i flersengsrom, sammen med andre reisende. 

I Stasjonen Cafe, Bar & Restaurant serveres du frokost fra tidlig morgen og her tilbyr vi deg lokale lunsj- og middagsretter, lokalt pilegrimsøl, nymalt kaffe og fersk gjærbakst. Som gjest får du 10% rabatt på varmmat, samt gratis kaffe og te. Vil du lage mat selv, finnes det et stort gjestekjøkken med alt kjøkkenutstyr, kjøleskap, frysere og sitteplass til 25 personer.

Pilegrim vandrer får minimum 10 prosent i rabatt på ordinær pris ved booking direkte på www.stasjonen.no/pilegrim eller ved direktehenvendelse på mail/telefon. 

Dette overnattingsstedet er akkreditert og anbefalt av Nasjonalt Pilegrimssenter. Det har møtt samme krav og holder samme standard som overnattingsstedene langs Camino de Santiago og Via Francigena.

0